Diskuse

Krajinu jsme si zničili, a tak se modlíme k betonu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J44a70n 81R55ý70z28n76a23r

14. 6. 2013 14:50

S likvidací schopnosti krajiny vázat vodu máte pravdu.

Ale organizace typu Greenpeace jsou jen jiný druh parazitů na napětí společnosti. Stará napětí ve společnosti využívají k jejich náhradě novými napětími mnohem většími.

0 1
možnosti
Foto

Vy asi o nich moc nevite pane Ryznar, nekdy riskuji i zivot a maji moji uctu, za hodne odvahy postavit se mocnym a bohatym, kteri by z prirody udelali otravene smetiste.

1 0
možnosti
Foto

Presne tohle rikaji v Nemecku. Vyrovnana koryta rek, vybetonovane brehy. Ubytek luznich lesu i luk schopnych vodu zadrzet, stavba dalsich domu v zaplavovanych oblastech. V Cesku ovsem s takovymi nazory daleko nedojdete. Za velkou vodu vlastne mohou ekoteroristi, jak uz tady napsal jeden v jinem blogu pred par dny.

1 0
možnosti
Foto

Greenpeace je jak parta Rychlých šípů - "pomáhají" jen tam, kde jsou vidět.

0 1
možnosti
Foto

Ja k nim mam velikou uctu, nevim, kdo by napriklad riskoval krk na gumovem clunu proti japonskym velrybarum.Bez Greenpeace by to meli politici i velke firmy jeste lehci s nicenim zivotniho prostredi a zametanim faktu pod koberec.

1 0
možnosti
JF

J32a33n 83F42r47o44l40í43k

14. 6. 2013 12:48

Ohrazuji se vůči pojmu "zničili jsme si krajinu". Já jsem celý svůj život nic neničil. Možná bychom měli ukázat na pravé viníky. Od komunistů a jejich heslo "rozoráme meze a budeme mít k sobě blíž" po Paroubka, který umožnil zaplnit pole fotovoltaikou a řepkou. Také aplikace německých receptů na vyhnívací nádrže krmené kukuřicí naší zemi neprospívají. O kácení lesů v Jeseníkách nebo na Šumavě, kde je navíc Zelení nechali sežrat kůrovcem nemluvě. Takže příště trochu adresněji. V této zemi většina obyvatel nic neničí.

0 0
možnosti